Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

30. 05. 2016. 23:32 >> 23:13

DECENIJA NEZAVISNOSTI

Balerine “Princeze Ksenije” u čast jubileja

Defileom centrom Podgorice, koji je predvodio orkestar Vojske Crne Gore, sinoć je počela svečanost baletske škole "Princeza Ksenija", povodom obilježavanja 10 nezavisnosti naše zemlje.

Svečana povorka od oko 200 balerina defilovala je užim jezgrom grada do Crnogorskog narodnog pozorišta gdje je održan gala koncert.

Brojna publika, uz goste iz zemlje i inostranstva, uživala je potom u novim koreografskim ostavrenjima škole, koje autorski potpisuje Galina Jevgenijevna Čajkovska.

Nakon gala koncerta uslijedio je prijem na platou CNP-a uz bend "Traveler".

"Samo ljubav prema domovini može da nas nadahne na velika djela. Da je vječna Crna Gora!”, kazala je osnivačica i direktorica Baletske škole “Princeza Ksenija” Vanja Pantović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније