Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

31. 05. 2016. 16:44 >> 16:27

DANAS SE SASTALI

Marić obećao pomoć majkama iz Rožaja

Ministar rada i socijalnog staranja Boris Marić poručio je na sastanku predstavnicama majki iz Rožaja, da će uraditi sve što je u njegovoj nadležnosti da se sa ovim problemom bliže upozna u cilju nalaženja rješenja.

Marić je razgovarao danas sa potpredsjednikom opštine Rožaje Mirsadom Azemovićem i predstavnicama majki iz Rožaja koje danima protestuju tražeći ostvarivanje prava na naknadu za majke sa troje i više djece, saopšteno je iz resornog ministarstva. 

Kako navode, na sastanku je iznijeta problematika u vezi sa ostvarivanjem njihovog prava.

"Predstavnice majki iz Rožaja su ministra upoznale sa svojim viđenjem situacije u kojoj se nalaze", navodi se u saopštenju.

Marić je na sastanku istakao da će uraditi sve što je u njegovoj nadležnosti da se sa ovim problemom bliže upozna u cilju nalaženja rješenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније