Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

13. 06. 2016. 11:49 >> 11:34

PROJEKAT U MOJKOVCU

Jalovište pretvaraju u sportsku zonu

Realizacija projekata "Jalovište-sportska zona", kojim se, nekada ekološki najproblematičniji prostor u zemlji, pretvara u mjesto za rekreaciju, počinje danas, kazao je predsjednik Opštine Mojkovac Dejan Medojević za Radio Crne Gore.

“Naša ideja je da u ovoj godini počnemo izgadnju biciklističke, trim i pješačke staze obodom Jalovišta, uz prateće sadržaje. Firma Temko iz Nikšića će danas početi realizaciju prve faze projekta, čija je vrijednost oko 170.000 eura. Očekujem da će se do završetka tih radova okončati tender za drugu fazu kako bi do kraja godine ili početkom naredne imali jednu gotovu sportsku cjelinu koja će dati novi izgled Mojkovcu”, kazao je Medojević.

Prema njegovim riječima, lokalna uprava neće se fokusirati samo na taj projekat, već će, nakon njega, početi realizaciju novih koji će motivisati mnoge da svrate u grad koji su do nedavno obilazili.

"S druge strane, Mojkovčani će na prostoru od 19 hektara, osim sportskih, uskoro vidjeti i privredne objekte, koji će obezbijediti nova radna mjesta, a time i bolji standard", objasnio je Medojević.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније