Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

27. 06. 2016. 16:22   >>  16:03

HERCEG NOVI

Komunalne kvarove prijaviti preko "Sistema 48"

Građani Herceg Novog od danas koriste "Sistem 48", kojim mogu da prijave komunalne kvarove i infrastrukturne probleme u Opštini i da za 48 sati dobiju rješenje i odgovor.

Korisnici “Sistema 48” mogu da prijave problem putem mejla, sms poruke, pristupom veb aplikaciji ili pozivom kol centru na broj 19800. 

„Radi se tehnologiji poznatoj u okruženju,a koju smo pokušali u nekim segmentima još da unaprijedimo, pri čemu smo uzeli u obzir stavove samih građana, kao i javnih preduzeća. Zapravo, to je oblik komunikacije građana , lokalne uprave i svih subjekata kojima je osnivač Opština Herceg Novi. Suština `Sistema 48` je da se kroz višestruke kanale komunikacija prijavljuju određeni problemi što omogućava isti tretman svima“ , rekao je potpredsjednik Opštine Dragan Janković.

On je naglasio da je siguran da će novi sistem omogućiti lakšu komunikaciju sa građanima, uz brzo, efikasno i profesionalno rješavanje problema na koje budu ukazali.

"Naravno, on će biti na usluzi i turistima, odnosno svima onima koji se nađu u Herceg Novom”, istakao je Janković.

Kako je rekao, na sistemu se radi više od pola godine i on je u proteklom periodu testiran kako bi sada funkcionisao na najbolji način.

Odgovorni za rad te sližbe Siniša Ćurčija je objasnio da je dovoljan jedan telefonski poziv na 19800, sms, mejl ili popuna elektronskog obrasca da se prijavi problem, i odgovor stiže za 48 sati.

"Operateri u kol centru će u ljetnjem dijelu godine raditi svakog dana od sedam do 23 sata, a sve poruke koje stignu kada operateri nijesu aktivni će se snimati i odmah ujutro prvog radnog dana biti zavedene i upućene nadležnim organima ili preduzećima. Tim projektom želimo da pospješimo rad lokalne uprave i podignemo uslugu na viši nivo, kako bi naš grad bio jedan od tehnološki naprednih gradova u okruženju”", kazao je on.

ve informacije o funkcionisanju “Sistema 48” možete naći na portalu www.sistem48hercegnovi.me .

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније