Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

30. 06. 2016. 21:39 >> 21:28

HERCEG NOVI

Parking servis Opštini pozajmio 200 hiljada

Opština Herceg Novi je od preduzeća Parking servis uzela na zajam 200 hiljada eura, koje je na osnovu međusobnog ugovora u obavezi da vrati do isteka budžetske godine, odnosno do kraja 2016.

Ovu informaciju za Radio Jadran potvrdio je i v.d. direktor Parking servisa Batrić Bato Kontić, koji nije mogao da precizira za šta je konkretno Opštini taj novac neophodan i na šta će biti utrošen:

"Ja pretpostavljam da im novac treba da bi završili neke sudske sporove i kako ne bi bili blokirani. Ugovor jeste potpisan, ali u njemu stoji samo ko su poptisnici ugovora, šta je tema ugovora, ali ne i zašto im trebaju pare. U ugovoru piše: “Primljeni zajam zajmoprimac će upotrijebiti za tekuću likvidnost", kaže Kontić.

On je dodao da je riječ o beskamatnoj pozajmici, izrazivši nadu da će Opština ispoštovati ugovor i novac vratiti na račun Parking servisa d.o.o. do kraja godine. Šta će se desiti u suprotnom ukoliko Opština ne uspije da vrati pozajmicu, Kontić u ovom trenutku nije želio da prejudicira.

Podsjetićemo i da je bivši direktor Parking servisa Milorad Mišo Matković do kraja aprila oročio sredstva Parking servisa u iznosu od 400 hiljada eura, od kojih je Opštini "stupljena" polovina.

Uz to, Kontić je dodao i da je došlo do promjena u Upravnom odboru preduzeća, pa je tako Slavku Gojšinu zamijenila Zorica Klisura, koja je podnijela ostavku zbog konflikta interesa. Uz njih, na mjesto Petra Ratkovića postavljen je Momčilo Kovačević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније