Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I.P. ]

11. 07. 2016. 12:00 >> 11:42

KOMPANIJA "IDEA"

Poklonili televizore Dječjoj bolnici

Lanac prodavncia IDEA donirao je Institutu za bolesti djece 15 televizora za dječje sobe, veličine 32 inča saopšteno je iz te kompanije.

 

"Mališani na Klinici za dječiju hirurgiju pri Institutu za bolesti djece u Podgorici od danas mogu da se zabave uz omiljene TV programe i tako upotpune vrijeme koje provode u bolnici. Lanac prodavnica IDEA donirao je Institutu 15 televizora za dječije sobe, koje do sada nisu imale zabavne sadržaje. Televizori imaju ekran veličine 32 inča", navodi se u saopštenju.

IDEA, kako je saopšteno, u okviru društveno-odgovornih aktivnosti posebnu pažnju posvećuje osjetljivim grupama.

"Trudimo se da doprinosimo zajednici, a upravo su najmlađi njen najvažniji dio. Odlučili smo da ovog puta pomognemo Klinici za dječju hirurgiju, kako bi mališanima koji u njemu borave pomogli da se zabave i tako prekrate vrijeme provedeno u bolnici", saopštila je direktorica marketinga kompanije Mercator-CG, u okviru koje posluju IDEA prodavnice, Jelena Doderović.

Iz Instituta za bolesti djece su istakli da će, zahvaljujući donaciji, njihovim pacijentima vrijeme u bolnici biti manje stresno. Kompaniji Mercator-CG uručili su zahvalnicu.

"Iskreno se zahvaljujem našim prijateljima zaposlenim u lancu prodavnica IDEA na vrijednim poklonima. Hvala Vam što nam pomažete u nastojanjima da boravak naših pacijenata u Institutu za bolesti djece učinimo što prijatnijim i kvalitetnijim", saopštila je v.d. direktorica Instituta za bolesti djece Sonja Milašinović.

Pored televizora, IDEA je djecu obradovala i plišanim igračkama.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније