Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: P.R. [ Mina ]

11. 07. 2016. 20:31 >> 20:13

REKONSTRUISANA

Otvorena zdravstvena stanica u Ublima

Ministar zdravlja, Budimir Šegrt otvorio je danas rekonstruisanu zdravstvenu stanicu "Prof.dr Obren Milačić" u Ublima (Kuči), koja radi u okviru podgoričkog Doma zdravlja.

Kako je saopšteno iz Ministarstvo zdravlja, objekat je rekonstruisan i savremeno opremljen zahvaljujući zajedničkom angažmanu Doma zdravlja Podgorica i Fonda za razvoj Kuča "Marko Miljanov".

Navodi se da su oni, putem donacija, prikupili potrebna sredstva za rekonstrukciju i opremanje tog zdravstvenog objekta.

"Zdravstvenu stanicu u Ublima, simboličnim presijecanjem vrpce, otvorili su Šegrt, gradonačelnik Podgorice, Slavoljub Stijepović i predsjednik Fonda za razvoj Kuč, Radomir Prelević", kaže se u saopštenju.

Dodaje se da je svečanom otvaranju prisustvovao veliki broj mještana Kuča, kao i zaposleni u Domu zdravlja Podgorica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније