Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 05. 2013. 16:53   >>  16:52

POTREBAN NOVI INVENTAR

B.Polje: Donatorsko veče za muzičku školu

Večeras u 18:00h u velikoj sali Centra za djelatnosti kulture „Vojisalv Bulatović Strunjo”, u Bijelom Polju,Savjet roditelja JU Škole za muzičko obrazovanje, organizuje donatorsko veče radi prikupljanja sredstava za nabavku školskog inventara.

 

 

„Prihod od prodatih ulaznica,koje koštaju 1 euro ,iskoristiće se za poboljašanje uslova rada u školi“, ističe direktorica Jasmila Hot.

Nastavu u pohađa 200 učenika, koji se obrazuju  u više instrumentalnih odsjeka: klavir, harmonika,gitara,flauta i violina.

“Brojnim uspjesima, organizacijama te učešćem u brojnim manifestacijama, Muzička škola je odavno prevazišla granice ne samo Bijelog Polja već i države.Osvajajući brojne nagrade na regionalnim takmičenjima, đaci su potvrdili očigledan muzički talenat. Na državnom takmičenju ove godine osvojili su 9 nagrada: 1 zlatnu, 4 srebrne i 4 bronzane, na međunarodnom takmičenju mladih flautista u Požarevcu, osvojene su dvije treće nagrade dok je u Bečeju osvojeno prvo i drugo mjesto ”,kazala je Hot.

Vukoman Kljajević,Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније