Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila R.B.

24. 07. 2016. 11:59 >> 11:48
1

SA PREDUZETNICAMA NA VIRPAZARU

Pajović: Zajedno da rješavamo probleme



Skupština Crne Gore stoji na raspolaganju za sve inicijative iz oblasti zakonodavstva koje imaju predutenice crmničkog kraja, kazao je predsjednik parlamenta Darko Pajović tokom radnog doručka na Virpazaru. Problemi sa kojima se one srijeću su zajednički i samo zajednički treba i mogu da se riješe, kazao je Pajović. On je razgovarao i sa predsjednikom mjesne zajednice Crmnica.


Na sastanku su, kako je saopšteno iz Skupštine, preduzetnice izložile probleme sa kojima se srijeću u svom radu, ali i prezentovale svoj rad i angažovanje u oblastima proizvodnje vina, izrade suvenira, turizma, privatnog smještaja i pčelarstva.



Pajović je istakao veliki značaj ženskog preduzetništva, kao i doprinos koji u raznim aspektima ima njihov angažman za crnogorsko društvo.

"Problemi sa kojima se srijećete u svom
 radu su zajednički i vjerujem da zajednički možemo i treba i da ih rješavamo. Sve oblasti preduzetništva kojima se bavite su izuzetno značajne i čine ovaj kraj dostupnijim, prepoznatljivijim i svakako ekonomski snažnijim. Imate moju punu podršku, a i institucije koju predstavljam da još snažnije nastavite svoj rad. Skupština Crne Gore vam stoji na raspolaganju za sve vaše ideje i inicijative iz oblasti zakonodavstva koje pospješuju vaš rad", kazao je Pajović.


Predsjednik Skupštine je preuzeo obavezu da neke od problema koje su iznijete na sastanku u saradnji i komunikaciji sa drugim institucijama i riješi.



Nakon sastanka organizovana je posjeta radionici suvenira i turističkoj agenciji na Virpazaru, kao i privatnoj vinariju u Bukoviku gdje se Pajovi, na licu mjesta upoznao sa načinom rada i uslovima u kojima obavljaju djelatnost preduzetnici ovog kraja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније