Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 07. 2016. 21:18 >> 21:05

ISPLAĆENE IM ZARADE

Otkazan štrajk željezničara

Sindikat Željezničkog prevoza Crne Gore ŽPCG odustao je od štrajka najavljenog sjutra u 12.45 sati.

Na takav korak su se odlučili nakon sastanka u Ministarstvu saobraćaja i pomorstva gdje je ispoštovan prvi zahtjev, a tiče se isplata zaostalih zarada za ŽPCG. 

"Slijedi nastavak iznalaženja rješenja za ostale zahtjeve čime su se stekli uslovi za odlaganje Odluke o štrajku  25.jula 2016. godine u 12.45 časova. Rješavanjem zaostalih zarada ŽPCG riješena je i isplata zarada za Održavanje željezničkih voznih sredstava AD Podgorica", saopšteno je iz Sindikata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније