Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: D.Ž. [ Radio Crne Gore ]

06. 08. 2016. 18:12 >> 17:53

GUŽVE

Bolji promet na graničnim prelazima

Na svim crnogorskim graničnim prelazima evidentne su gužve. Kako su Radiju Crne Gore potvrdili iz granične policije, uprkos gužvama nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Na najfrekventnijem graničnom prelazu, Debeli brijeg, u julu ove godine registrovan je porast prometa putnika i  vozila za oko  20 procenata u odnosu na isti period prošle godine.

Kako je kazao Petar Radović iz granične policije, i na graničnim prelazima Kobila i Sitnica bilježi se porast prometa u odnosu na isti period lani.

Na graničnim prelazu Dobrakovo registrovan je porast prometa u odnosu na jul prošle godine, od oko 13 procenata , istakao je Slobodan Luković s tog graničnog prelaza.

Situacija je identična i na graničnim prelazima Dračenovac, Kula,  Sukobin i Božaj gdje  su, takođe, registrovani bolji rezultati ovog jula u odnosu na prošlogodišnji period, od osam do 17 odsto.

Kako su potvrdili iz granične policije za oko 20 odsto je viši promet na ulazu nego na izlazu iz Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније