Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

07. 02. 2013. 21:49   >>  21:49

NAGODBA

„Putevi“ ustupaju nekretnine

Preduzeće „Putevi” ustupiće zgradu, parcelu i poslovni prostor ukupne vrijednosti oko 2.300.000 eura na ime dugova Vladi Crne Gore i Glavnom gradu.

„Radi se o bivšoj upravnoj zgradi „Puteva” i zemljištu na kojem se nalazi u Bulevaru Ivana Crnojevića, i čija vrijednost, kako je procijenila Direkcija za imovinu Glavnog grada, iznosi 1.278.778 eura“, saopšteno je iz Glavnog grada.

Na osnovu Odluke Odbora direktora, koja je dostavljena gradonačelniku Glavnog grada, biće upućen zahtjev Skupštini Glavnog grada da se po hitnom postupku u dnevni red sjednice zakazane za 12. februar uvrsti i prijedlog navedene odluke.

Takođe, biće predloženo i da poslovni prostor u Bulevaru Džordža Vašingtona, vrijednosti 1.066.020 eura, bude dat na korišćenje Poreskoj upravi, u cilju izmirenja poreskih obaveza i zaostalih zarada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније