Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

12. 08. 2016. 19:49   >>  19:46 1

ZA LJEPŠE ŠKOLE

Počela rekonstrukcija u OŠ "Savo Pejanović"

U okviru projekta "Za ljepše škole" koji je naša kuća pokrenula sa kompanijom Cerovo i Ministarstvom prosvjete, počeli su radovi na rekonstrukciji i adaptaciji toaleta u Osnovnoj školi "Savo Pejanović". Danas su uklonjene stare instalacije, a očekuje se da će svi radovi biti završeni za desetak dana.

 

 

Sa alatom u rukama i humanim ciljem, radnici kompanije Cerovo, došli su u OŠ "Savo Pejanović" i otpočeli renoviranje 25 toaleta, u okviru akcije, Za ljepše škole, koju je naša kuća pokrenula u saradnji sa tom firmom i Ministarstvom prosvjete.

Posao je naporan, a najteži dio upravo je početni, kada se radi na demontaži starih elemenata i na pripremi prostora za dalje radove.

Aleksandru Bojiću, i najteži dio posla lako pada, jer, kaže, za lijep cilj treba se potruditi.

Materijal i izvođenje radova, finansira kompanija Cerovo. Predračunska vrijednost projekta je 11 hiljada eura, ali nepredviđenih troškova uvijek ima.

Kažu da to nije najbitnije, već da djeci obezbijede pristojne uslove.

Rekonstrukcija i adaptacija toaleta u jednoj od najstarijih podgoričkih osnovnih škola, biće završena do 25. avgusta. Naša televizija će ispratiti zajedničku akciju do kraja.

Dušica Pavlović, TVCG

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније