Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

22. 08. 2016. 13:44 >> 13:24
1

DO 16. OKTOBRA

Star Wars i Frozen u IDEA marketima

Crna Gora naredna dva mjeseca postaje centar Disney čarolije, a IDEA prodavnice mjesto zabave i glavna destinacija magičnih likova epske fantazije Star Wars i bajkovite animirane komedije Frozen, saopšteno je iz lanca marketa IDEA.

 

"Nakon nevjerovatnog uspjeha sa Sunđer Bobom, IDEA je pokrenula novi program lojalnosti 'Star Wars i Frozen', koji traje do 16. oktobra. Svi potrošači u IDEA prodavnicama širom Crne Gore za svakih potrošenih 5,99 eura dobiće na poklon paketić sa jednim zvrkom i dvije naljepnice, kojima popunjavaju albume. Uz popunjeni album, potrošači mogu da ostvare značajne popuste na Star Wars plišane igračke ili Frozen porcelanski set za čaj u IDEA prodavnicama. Ljubitelji najpopularnijih Disney ostvarenja mogu da sakupljaju i rolinz figurice omiljenih likova i uživaju u društvenim igrama sa motivima Star Wars i Frozen", saopštila je IDEA povodom početka programa.

Mališani, ali i odrasli koji u sebi žele da probude dijete, u naredna dva mjeseca imaće priliku da se druže sa Dart Vejderom i Elsom, isprobaju svijetlosne mačeve i istraže zaleđeno kraljevstvo.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније