Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

24. 08. 2016. 22:19 >> 21:59

SNP BUDVA

"Udarili posljednji ekser u sanduk FK Mogren"

Grobari FK Mogren, na današnjoj tajno pripremanoj, nelegitimno zakazanoj i bez kvoruma održanoj tzv.Skupštini, udarili su posljednji ekser u pogrebni sanduk jednog od najstarijih fudbalskih klubova sa teritorije današnje Crne Gore, saopštio je predsjednik OO SNP Budva Veselin Marković.

"Na ovu tzv. Skupštinu predsjednik opštine Budva, kao sazivač, nije pozvao fudbalske radnike koji su decenije svog života posvetili Klubu, ni aktivne igrače i trenere ovog kluba, koji poslednjih godina nose sve aktivnosti, pa čak ni većinu dosadašnjih članova uprave. Nastavljajući stopama predhodnika iz opštinske vlasti i njihovih zakulisnih radnji, pokušao da bez prisustva medija i javnosti obezbijedi lažnu većinu za donošenje odluka na štetu fudbala u Budvi, a u korist fudbalske mafije koja je Mogren srozala do ponora u kojem se danas nalazi", navodi se u saopštenju Markovića.

Prema njegovim riječima, jasno je da je sastanak bio farsa.

"Da je sastanak bio obična farsa najbolje govori i to da dva najvažnija funcionera u opštini Budva, predsjednik Opštine i predsjednik Skupštine Opštine, nijesu bili u stanju da na ovaj sastanak dovedu čak ni trinaest članova po svom izboru, koji bi ih podržali i učinili ovaj sastanak makar prividno legitimnim. U momentu kada su ovu tzv. Skupštinu uz glasan protest napustili svi kojima je FK Mogren na srcu, a ne u džepu, njih nekolicina koji su ostali, jer su morali - izabrali su sami sebe za rukovodioce Kluba, usvojili sraman izvještaj o radu i finansijski izvještaj i nakaradni novi Statut kluba i srećno se razišli", naveo je Marković.

On je poručio da će se situacija u rukovođenju kluba ubrzo promijeniti.

"Neće to biti dugog vijeka. Svima nama koji volimo ovaj klub i koji bi željeli da ponovo postane mjesto u kome se okuplja omladina i stvaraju legende - ostaje gorčina, što aktuelno budvansko (klupsko) rukovodstvo ostaje zarobljenik svojih dosadašnjih grešaka i što svi ostali sportski kolektivi u Budvi postaju taoci FK Mogren. Naime, sredstva za finansiranje svojih redovnih aktivnosti ne mogu da dobiju sve dok se u Upravi za sport ne bude registrovao FK Mogren, a to se neće skoro desiti, jer nijesu sposobni da u skladu sa Zakonom pripreme valjan Statut Kluba. Srećom, u Budvi je još mnogo sportskih radnika koji žele da iz pepela podignu ovaj klub, da stvore uslove da se mladi ljudi bave sportom, pa uvjeravam građane Budve da će se 100 godina od registracije FK Mogren proslaviti u mnogo boljoj atmosferi sa novim ljudima na čelu Kluba. U stvari, garantujem im - jer će se SNP itekako pitati. I vratiti klub Gradu i Budvanima", zaključio je Marković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније