Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

28. 08. 2016. 14:07   >>  13:46

"OSMIJEHOM OBOJI DOM"

"Kameleon" renovirao još dva stana

Kompanija "Boje i lakovi Kameleon", uz pomoć firme "Maxima" iz Lučana, renovirala je još dva stana u sklopu humanitarne akcije "Osmijehom oboji dom 2016".

                                        

Kako su istakli iz tih kompanija, na prijedlog Banke hrane, renovirali su podstanarski prostor u kome živi samohrana majka Elvira Škrijelj s četvoro djece.

"Za relativno kratko vrijeme majstori su uspjeli da saniraju buđ i plijesan na zidovima, ispune rupe oko štokova stolarije, saniraju nepravilnosti na zidovima, ogletuju ih, okreče i ofarbaju stolariju. Kroz nekoliko dana Elvira i djeca su dobili mnogo prijatnije i kvalitetnije uslove za boravak u svom domu", kazali su iz "Kameleona".

Iz te kompanije su naglasili da im je posebno drago što mogu da budu dio misije pomoći koju Banka hrane već godinama nesebično pruža materijalno ugroženima.

Pomogli su i samohranoj majci dvoje djece G.B, koja živi u Podgorici. Iz "Kameleona" su istakli da tu akciju nijesu snimili, jer je stanodavac bio protiv.

„Iako je naša osnovna ideja da sve što radimo zabilježimo kamerom, kako bi pokazali da društveno odgovorno poslovanje nije samo spisak lijepih riječi i planova, već da se posao završio kvalitetno kako je i planirano, ovoga puta smo poštovali želju stanodavca kod koga žive samohrana majka i njena djeca. Bez obzira na to naš posao je i ovoga puta obavljen na kvalitetan način“, istakli su iz te kompanije. 

                                        

Objasnili su da je do kraja oktobra planirano da se adaptiraju još četiri doma.

"Na taj način će biti zaokružen plan da se pomogne deset porodica koje su u stanju socijalne i materijalne potrebe. Podršku ovogodišnjoj akciji u vidu materijala za adaptaciju pružila je kompanija `Maxima iz Lučana`", naglasili su iz "Kameleona". 

Svi koji žele da se uključe u akciju pomoći ili da predlože porodicu kojoj bi trebalo pomoći mogu da se jave nja Fejsbuk stranu facebook.com/BojeilakoviKameleon, sajt www.bojeilakovikameleon.me ili na kontakt telefone koji se tamo nalaze.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније