Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.M.Lj. [ Mina Business ]

17. 09. 2016. 13:01 >> 12:41

U BUDVI

Sajam automobila od 5. oktobra

Sajam automobila biće održan na prostoru Jadranskog sajma u periodu od 5. do 9. oktobra.

 

Organizatori su saopštili da ta jedinstvena sajamska manifestacija nosi epitet najznačajnijeg godišnjeg događaja u sektoru auto i moto industrije i pratećih grana.

“Cilj organizatora je da se na jednom mjestu predstavi široka paleta putničkih i komercijalnih vozila i motocikala svjetski poznatih proizvođača, izložba prateće industrije - opreme za servise, proizvođači i prodavci alata, goriva i maziva, autokozmetike, pružaoci finansijskih usluga, usluga osiguranja i izdavači stručne literature i specijalizovanih časopisa”, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Jadranskog sajma.

 Prijavljivanje izlagača je još u toku, a Jadranski sajam je i ovog puta omogućio značajne povoljnosti za učesnike i time stvorio uslove izlagačima da na kvalitetan način afirmišu poznate svjetske brendove koje zastupaju i opravdaju očekivanja kako publike, tako i matičnih proizvođača.

“Specijalni popusti koji se aktuelizuju upravo u toku sajamskih dana su najava jake konkurencije u borbi za potencijalne kupce, budući da se respektabilan udio sezonske prodaje bazira na sajamskoj ponudi i postsajamskim efektima”, navodi se u saopštenju.

Iz Jadranskog sajma su objasnili da će dodatne povoljnosti kupovine biti obezbijeđene na licu mjesta, uz minimum formalnosti, prisustvom lizing kompanija, osiguravajućih kuća i banaka koje posluju u tom tržišnom segmentu.

“Izlagači će biti u prilici da dodatno istaknu prednosti svoje ponude putem programskih sadržaja Sajma – izbora najboljih modela automobila po kategorijama, najboljeg izlagačkog nastupa i premijernih prikazivanja modela na tržištu”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније