Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: P.R.

25. 09. 2016. 18:10   >>  17:49

MAJKE IZ ROŽAJA

"Nijesmo krive što nemamo uslova da preživimo"

Majke iz Rožaja pitale su premijera Mila Đukanovića kako će se osjećati kada sjutra bude u Rožajama držao govor "o nekom blagostanju", dok će one provoditi sedmu noć na betonu preko puta Vlade.

Majke iz Rožaja su pozvale Đukanovića da ih obiđe ispred zgrade Vlade Crne Gore.

"Mi smo tu gospodine Đukanoviću, dođite da nas vidite, ako se toliko zainteresovani za naše porodice, za naš narod u Rožajama, dođite gospodine Đukanoviću da vidite da smo mi samo majke koje imaju djecu, svoju porodicu, majke koje traže u našoj državi svoja prava koja nam zakonom pripadaju. Nijesmo mi gospodine Đukanoviću krive što nemamo uslova da preživimo, pa nam je svaki cent od naše države ovoliko bitan i mi bismo gospodine Đukanoviću voljele kao i Vi da budemo pored naših majki, naše djece i naše porodice, ali kako", pita Rafeta Murić ispred Majki iz Rožaja.

Ističe da Majke iz Rožaja nemaju nikakvu sigurnost u državi, kad, kako kaže, institucije ne poštuju i sprovode zakon i Ustav naše države.

"Večeras će nam biti šesta noć na betonu, jedan broj majki se ne osjeća dobro, što su primjetili iz obezbeđenja Vlade i molili nas da nas obiđe hitna pomoć, one majke kojima je bila potrebna pomoć su odbile, tako da ulazimo u još jednu neizvjesnu noć, ali ne odustajemo", zaključila je Murić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније