Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: D.Ž.

26. 09. 2016. 17:53   >>  18:17 1

NEMA PLATA

Zaposleni u Atlas TV obustavili rad

Televizija Atlas od danas neće emitovati program u produkciji te medijske kuće, jer zaposlenima nije isplaćena zaostala zarada kako je to bilo dogovoreno, saznaje agencija Mina.

Informativna redakcija je prije dvije sedmice obustavila rad, ali je nakon dogovora sa menadžmentom i isplate jedne od pet zaostalih zarada odlučila da nastavi da radi.

Dogovor je bio da se 26. septembra isplati još jedna zarada, ali je danas saopšteno da to nije moguće iz finansijskih razloga. 

Nakon toga, zaposleni su odlučili da ne proizvode program i saopštili da traže da im se isplate sve zaostale zarade.

Rade na novoj šemi

Televizija Atlas prinuđena je da od danas suspenduje aktuelnu programsku šemu, saopšteno je iz te televizije.

“Kao što smo i ranije upozoravali, komercijalni mediji neodrživi su na crnogorskom tržištu, kako zbog nelojalne konkurencije, tako i usljed ostalih uslova na tržištu koji ograničavaju rad crnogorskih televizijskih emitera. Ovo, nažalost, nije situacija sa kojom se suočila samo RTV Atlas već i kolege iz drugih crnogorskih TV stanica. Cilj Atlas Grupe od osnivanja RTV Atlas bio je da, kroz fer i balansirano izvještavanje, prije svega o temama važnim za javni interes, doprinose vrijednostima koje smatramo važnim za evropsku, modernu i transparentnu Crnu Goru”, navodi se u saopštenju.

Nadaju se, kako su istakli, da su doprinijeli ostvarenju pravih vrijednosti u društvu.

“Zbog čega dugujemo zahvalnost svim zaposlenima u TV Atlas. Imali smo profesionalnu ekipu i kvalitetan sadržaj, ali oni koji su to morali da prepoznaju nijesu to učinili. Mi više ne želimo da nastavljamo unaprijed izgubljenu bitku. Radimo na novoj koncepciji RTV Atlas koja će biti prilagođena uslovima na tržištu i novim digitalnim medijskim trendovima”, saopšteno je iz Atlas TV.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније