Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Pobjeda; Objavio: I. P. ]

29. 09. 2016. 07:43 >> 18:56
19

DŽOMIĆ KAZAO

I nad popom ima pop

Zamjenica osnovnog državnog tužioca, Vesna Krivokapić, odustala je od daljeg gonjenja bivšeg načelnika granične policije, Veska Vukadinovića, koji se optužnicom teretio za nezakonitu zabranu ulaska svešteniku SPC Velibora Džomića u Crnu Goru 16. februara prošle godine.

 

Krivokapić je takvu odluku donijela nakon što su, na jučerašnjem glavnom pretresu u Osnovnom sudu u Nikšiću, u svojstvu svjedoka saslušani direktor policije i rukovodilac odsjeka za granične poslove Slavko Stojanović i Slavko Vojinović.

"Nijesmo mi optužili gospodina Vukadinovića, nego je zamjenica osnovnog državnog tužioca Vesna Krivokapić ocijenila da je on izvršio krivično djelo. A, danas je, iako su to svi svjedoci potvrdili u najvećem dijelu identično sa dokazima izvedenim u istrazi, odustala od gonjenja, jer je, očigledno, nekome stalo da nema krivice. Skandalozno je postupanje tužiteljke, očigledno pod nečijim uticajem. Ovo baca veliku sjenku na rad Osnovnog tužilaštva. Neće se na ovome završiti ni prema tužiteljki, ni ovom krivičnom predmetu. U svakom slučaju, ja imam povjerenje u pravosudni sistem Crne Gore. Pravda jeste spora, ali će izaći na vidjelo, jer i 'nad popom ima pop'", rekao je Džomić, prenosi Pobjeda.

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније