Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: D.Ž.

01. 10. 2016. 17:26   >>  17:06

DAN POLICIJE

Izlažu oružje, uniforme, tehniku...

Povodom 2. oktobra, Dana unutrašnjih poslova, danas u 19 sati, u Dvorcu Petrovića na Kruševcu, biće upriličena izložba „Iz istorijata policije Crne Gore“.

Izložba se sastoji od nekoliko zbirki, među kojima su zbirka oružja, uniformi, fotografija, sredstava veze, dokumentacije, kriminalističke tehnike i drugih predmeta koji prate 185 godina dugu istoriju policijske službe u Crnoj Gori.

Izložba predstavlja drugu fazu projekta Muzeja policije Crne Gore, čije se zvanično uspostavljanje očekuje u toku naredne godine.

Večerašnju izložbu će otvoriti sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova, Dragan Pejanović, koji je ujedno i nosilac projekta Muzeja policije Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније