Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

01. 06. 2013. 23:40 >> 23:40
1

RADE NA RASVJETLJAVANJU

Uprava policije: Fejzić ima opekotine

Dežurni ljekar u Domu zdravlja u Rožajama konstatovao je, nakon pregleda, da je Muharem Fejzić zadobio površinske opekotine, ali nije mogao da se izjasni o izroku nastanka tih povreda, saopšteno je večeras iz crnogorske Uprave policije.

Rožajski policajci jutros su, na granici sa Kosovom, od kosovskih kolega preuzeli Fejzića i, kako je saopšteno, zbog njegove izjave date i kosovskoj i crnogorskoj policiji da je bio otet – odveli ga na pregled u Dom zdravlja.

Policijski službenici su, nakon pregleda, od Fejzića uzeli izjavu u kojoj je on, između ostalog, kazao da je povrede zadobio na Kosovu.

O svemu navedenom je upoznat Viši državni tužilac u Bijelom Polju, navode iz Uprave policije i dodaju da su policijski službenici danas u toku dana obišli Fejzića  i njegovu porodicu.

„Službenici Ispostave Rožaje će biti u stalnom kontaktu sa njim i u kontinuitetu će obilaziti kuću u kojoj se nalazi“, stoji u saopštenju UP.

Službenici Uprave policije, u konsultaciji sa nadležnim tužiocem i u saradnji sa kosovskom policijom, preduzimaju intenzivne mjere i radnje na potpunom rasvjetljavanju događaja, zaključuje se na krajui saopštenja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније