Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

24. 10. 2016. 11:35   >>  11:14 2

PREDSTAVNICI UCG

U Zagrebu o doktorskim studijama

Članovi Centra za doktorske studije Univerziteta Crne Gore (UCG) boraviće u dvodnevnoj posjeti Sveučilištu u Zagrebu, gdje će se upoznati sa doktorskim studijama i radom Odbora za doktorske programe te ustanove.


U ime Centra za doktorske studije UCG-a sa prorektorom za znanost i međunarodnu saradnju Milošem Judašem i članovima Odbora Sveučilišta u Zagrebu sastaće se profesori Duško Bjelica, Nedeljko Latinović, Nataša Kostić, Danijela Jaćimović i Saša Milić.

"Ured za doktorske studije i programe će ih, kako je predviđeno planom posjete, upoznati sa realizovanim projektima Pride, MODOC, UzDoc, kao i publikacijama 'Vodič kroz doktorske studije', 'Planer za uspješan doktorski studij', 'Zajedno do doktorata – Preporuke za mentore i doktorande, Salzburg II preporuke'", kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, predstaviće im i OBAD bazu, radionice za doktorande i mentore i Međunarodno unutrašnje vrednovanje iz 2013. godine. Članovi Centra za doktorske studije UCG-a posjetiće članice zagrebačkog Sveučilišta - Filozofski i Prirodoslovno-matematički fakultet. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније