Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: D.Ž.

25. 10. 2016. 20:12 >> 19:52

U PODGORICI

Sajam medicine od 27. do 29. oktobra

Peti Sajam medicine održaće se od 27. do 29. oktobra u Podgorici, u hotelu “Hilton”.

Iz magazina “Medical” je saopšteno da su učešće na sajmu prijavili i predavači i kompanije iz okruženja i inostranstva.

“Magazin Medical CG, kao promoter crnogorskih javnih i privatnih zdravstvenih resursa, već osmu godinu, uz podršku stručnih autora iz oblasti medicine i farmacije, informiše o mnogim značajnim zdravstvenim temama i bilježi osnovne poruke sa brojnih stručnih skupova koji se organizuju u Crnoj Gori. Prethodne četiri godine u organizaciji Medicala, uz podršku i učešće najznačajnijih učesnika zdravstvenog, medicinskog i farmaceutskog sektora, a pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Crne Gore, održana su četiri sajamska skupa na kojima je prosječno organizovano oko 80 stručnih predavanja i oko 50 štandovskih prezentacija koje su, za razliku od stručnih predavanja, namijenjene i opštoj javnosti”, navodi se u saopštenju.

Ovogodišnji Sajam održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Crne Gore, uz stručnu pomoć Naučnog odbora, kojim predsjedava dr sci med. Majda Šahman-Zaimović.

“Očekujemo da će ovogodišnji Sajam medicine ostvariti značajan edukativni karakter”, poručuju iz magazina “Medical”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније