Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: D.Ž.

26. 10. 2016. 20:50 >> 20:29

POSJETA ZAGREBU

Izazovi u organizaciji doktorskih studija

Članovi Centra za doktorske studije Univerziteta Crne Gore, koji borave u dvodnevnoj posjeti Sveučilištu u Zagrebu, posjetili su Prirodoslovno-matematički i Filozofski fakultet, i sa upravama razgovarali o organizaciji i izazovima savremenih doktorskih studija.

Kako se precizira u saopštenju Univerziteta, u toku susreta razgovarano je o strukturi doktorskih studijskih programa i načinima njihove organizacije.

Na Filozofskom fakultetu, delegaciju Centra primio je prodekan Tin Turković sa rukovodiocima doktorskih studija a sagovornici su razgovarali o savremenim izazovima doktorskih studija u društvenim naukama.

Posjetama ovim dvjema univerzitetskim jedinicama završena je posjeta delegacije Centra Sveučilištu u Zagrebu.

Delegacija je u Zagrebu bila gost i ambasade Crne Gore u Hrvatskoj, na poziv ambasadora Bora Vučinića.

Delegacija Centra boravila je u Zagrebu u okviru projekta Reforma doktorskih studija na Univerzitetu Crne Gore (REDOS), koji se realizuje u okviru INVO-HERIC projekta, koji finansira Svijetska banka.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније