Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

03. 06. 2013. 14:18 >> 14:40
4

DETALJI NEPOZNATI

Policija rasvjetljava slučaj Fejzić

Crnogorska policija intezivno radi na rasvjetljavanju svih okolnosti u vezi sa slučajem Rožajca Muharema Fejzića, koji tvrdi da je bio otet i mučen, rekao je danas vršilac dužnosti direktora Uprave policije Slavko Stojanović.

 

 

Fejzić je ranije govorio o švercu cigareta na granici Crne Gore i Kosova. On je nestao 30. maja na putu prema selu Besnik, a pronašla ga je kosovska policija.

Fejzić je saopštio je da je bio otet i mučen jer je, kako je naveo, pokušao da raskirinka šverc cigareta.

„Policija intezivno radi na rasvjetljavanju svih okolnosti i činjenica koje su se desile sa Fejzićem", rekao je Stojanović novinarima.

On je kazao da je crnogorska policija u stalnom kontaktu sa kolegama iz Kosova i da razmjenjuju informacije i saznanja.

 

 

„Za sada određena operativna saznanja ukazuju da lica koja je Fejzić pomenuo nijesu uključena u sam čin događaja koje se desio u četvrtak veče“, rekao je Stojanović.

On je kazao da policija sve radi u dogovoru sa Vrhovnim državnim tužilaštvom po mjerama i inicijativama koje dobijaju od Osnovnog državnog tužilaštva.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније