Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Izvor: Mina [ Objavio: O.Z. ]

08. 11. 2016. 14:25   >>  14:03

SLUŽBE PRIPRAVNE

Trenutno bez poplava na Cetinju

Na teritoriji Cetinja za sada nema poplava, a sve službe Prijestonice su u pripravnosti, naročito u područjima koja su se ranijih godina pokazala kao rizična po tom pitanju.

Kako je agenciji Mina saopšteno iz Prijestonice, opštinske službe su danas obišle Rijeku Crnojevića i ostale lokacije koje su ranije bile rizične kada su poplave u pitanju.

Oni su podsjetili da je u protekla tri dana najviše kiše palo na području Cetinja.

"Za sad nema poplava. Preventivno djelujemo na način što su sve službe pripravne, s obzirom da smo ranijih godina imali dosta iskustva sa poplavama", kazali su iz Prijestonice.

Prema njihovim riječima, već postoji neka uhodana šema na koji način se reaguje u takvik situacijama.

"Činjenica je da je nivo jezera i Rijeke Crnojevića veći, ali za sad nije bilo potrebe za nekim većim intervencijama", naveli su iz Prijestonice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније