Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R.

19. 11. 2016. 21:25   >>  21:03 4

ČESTITKA PREMIJERA

Drugi blok TE unaprijediće život u Pljevljima

Izgradnja, a kasnije i rad II bloka Termoelektrane Pljevlja stvoriće značajan broj radnih mjesta i doprinijeti unapređenju kvaliteta života u gradu pod Ljubišnjom, kazao je premijer Milo Đukanović u čestitki povodom Dana te opštine.

„Godina u kojoj obilježavamo deceniju obnove nezavisnosti Crne Gore je i godina u kojoj stvaramo uslove za buduće velike projekte poput izgradnje II bloka Termoelektrane Pljevlja. Predan i posvećen rad na stvaranju preduslova za rješavanje jednog od najvećih problema grada, ulazi u završnu fazu i uvjeren sam da će izgradnja, a kasnije i rad II bloka, generisati značajan broj novih radnih mjesta i doprinijeti unapređenju kvaliteta života u gradu pod Ljubišnjom", kazao je Đukanović.

Kako je istakao premijer, na takvim temeljima stvoriće se uslovi za punu valorizaciju resursa pljevaljskog kraja, prvenstveno u oblastima energetike i proizvodnje hrane.

"Takva Pljevlja i takva Crna Gora, u bliskoj budućnosti, postaće pouzdan partner i punopravni član evroatlantske i evropske porodice naroda“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније