Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina [ Objavio: O.Z. ]

24. 11. 2016. 18:02   >>  17:41 1

DONACIJA JAPANA

Berane: Službi zaštite oprema vrijedna 72.000

Vlada Japana donirala je Službi zaštite i spašavanja opštine Berane vatrogasno vozilo i spasilačku opremu ukupne vrijednosti oko 72 hiljade eura.

Ugovor za "Projekat obezbjeđivanja vatrogasnog vozila i spasilačke opreme Službi zaštite i spašavanja opštine Berane" ukupne vrijednosti 72.339 eura potpisali su predsjednik opštine Berane, Dragoslav Šćekić, i ambasador Japana u Crnoj Gori, Đuići Takahara.

"Vatrogasno vozilo omogućiće vatrogascima da brzo djeluju i biće u mogućnosti da odgovore na teže nesreće i prirodne katastrofe, a samim tim je i lokalno stanovništvo bezbjednije", rekao je Takahiri.

Šćekić je, kako je saopšteno iz Opštine Berane, zahvalio Vladi Japana za podršku koju pružaju kroz donacije i podršku razvoju.

"Vrijednost ovog značajnog projekta iznosi preko 72.000 eura. Opštinskoj Službi zaštite i spašavanja nedostajalo je terensko vozilo za situacije u kojima je brza reakcija prilikom spsavanja presudna. Vlada Japana je i ranije finansirala projekte u Beranama, tako da ovo predstavlja nastavak saradnje od koje najveću korist imaju građani", kazao je Šćekić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније