Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R. [ Mina ]

05. 12. 2016. 17:40   >>  17:23

PRIJAVE DO 20.DECEMBRA

Takmičenje za najbolji učenički parlament

Ministarstvo prosvjete i Unija srednjoškolaca Crne Gore (UNSCG) organizovaće drugu godinu zaredom takmičenje za najbolji učenički parlament, a prijeve se dostavljaju do 20. decembra.

Iz Ministarstva je saopšteno da se za priznanje najaktivniji učenički parlament za školsku 2016/2017. u Crnoj Gori mogu prijaviti svi učenički parlamenti sa čijim školama UNSCG sarađuje.

Kako je navedeno, parlamenti koji se kandiduju moraju da su osnovani po standardima Unije srednjoškolaca, da funkcionišu u skladu sa svojim statutom, da su osnovani uz saglasnost uprave škole i da imaju rukovodstvo (predsjednik, potpredsjednik, sekretar/zapisničar).

“Prijavu za takmičenje učenički parlamenti treba da dostave do 20. decembra na e-mail adresu
unijasrednjoskolacacg@gmail.com, sa naznakom „Za takmičenje za najbolji učenički parlament“”, pojasnili su iz Ministarstva.

Upravni odbor UNSCG i predstavnici Ministarstva prosvjete bodovaće aktivnosti shodno donesenim kriterijumima za bodovanje.

Pojašnjava se da su učenički parlamenti koji učestvuju na takmičenju u obavezi da do 1. januara naredne godine u formi zapisnika dostave izvještaje o realizovanim aktivnostima za period od 1. septembra do 31. decembra ove godine.

“A podatke o aktivnostima koje su sprovedene u drugom polugodištu odnosno u periodu januar 2017. - maj 2017. godine dužni su dostaviti u formi zapisnika najdalje sedam dana od dana realizovanja aktivnosti na e-mail adresu UNSCG”, rekli su iz Ministarstva.

Obrazac prijave za učešće na takmičenju objavljen je na sajtu Ministarstva prosvjete.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније