Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

12. 12. 2016. 16:47 >> 16:24

KOMPANIJA "IDEA"

Paketićima djeci uljepšali dan

Zaposleni kompanije Idea posjetili su Institut za bolesti djece u Podgorici i Dječje odjeljenje Opšte bolnice na Cetinju. Mališanima su, tom prilikom, podijelili novogodišnje paketiće.

Prazničnu čaroliju, kako navode iz kompanije, uljepšali su Djeda Mraz i maskota Kodi.

"Prvog dana karavana, zaposleni u Idei posjetili su Institut za bolesti djece u Podgorici i dječije odjeljenje bolnice 'Danilo I' na Cetinju. Prazničnu čaroliju dodatno su uljepšali Deda Mraz i maskota Kodi. Idea svakog decembra stvara prazničnu čaroliju, kroz brojne akcije u svojim prodavnicama. Ove godine odlučili smo da odem korak dalje i čaroliju poklonimo mališanima koji su zbog bolesti daleko od svojih domova. Naša želja da im novogodišnji karavan bar dijelom uljepša vrijeme u bolnici i donese topli praznični duh", saopštila je kompanija Idea.

Nakon Podgorice i Cetinja, Idea novogodišnji karavan će do 17. decembra posjetiti Berane, Bijelo Polje, Pljevalja, Nikšić i Kotor, čije bolnice imaju dječija odjeljenja.

Idea akciju sprovodi uz saglasnost Ministarstva zdravlja.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније