Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

13. 12. 2016. 17:58   >>  17:35

VRIJEDNA DONACIJA

Upravi carina četiri vozila od SAD-a

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, preko Programa za kontrolu izvoza i bezbjednost granice (EXBS), danas je donirala mobilnim jedinicama Uprave carina Crne Gore četiri vozila.

Američka ambasadorka u Crnoj Gori, Margaret En Uehara, rekla je da je cilj donacije da pomogne Vladi Crne Gore da unaprijedi kapacitete za borbu protiv nelegalne trgovine.

Vozila donirana delegaciji Uprave carina vrijede 110.000 dolara, saopšteno je iz američke ambasade.

"Tokom prethodnih nekoliko godina, EXBS program je donirao više od četiri miliona dolara pomoći u vidu obuke i opreme za jačanje bezbjednosti crnogorskih granica, kontrolu izvoza i sprječavanje širenja oružja za masovno uništenje. Donacija četiri transportna vozila pomoći će našim partnerima iz mobilnih jedinica Uprave carina da još efikasnije reaguju i van graničnih prelaza", saopšteno je iz ambasade SAD-a.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније