Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila R.B.

16. 12. 2016. 22:25 >> 22:03

POGLEDAJTE

Tivat blista prazničnim sjajem

Komunalno preduzeće Tivat već danima predano radi na ukrašavanju grada u susret predstojećim praznicima. Poseban akcenat, kada je u pitanju praznična dekoracija, stavljen je na šetalište Pine i na ulicu Palih boraca, imajući u vidu da će se proslava Nove godine i prateći novogodišnji sadržaji organizovati upravo na ovoj lokaciji od 26.decembra do 2. januara naredne godine.

Najmlađi imaju priliku da uživaju u za njih osmišljenoj svijetlećoj instalaciju saonica koje vuku dva irvasa i patuljak, a koja je prije nekoliko dana postavljena u malom parku na Trgu Dara Petkovića. Na gradskoj rivi palme se ukrašavaju svjetlećim obručima, mašnama i visećim kuglama. Na djelu rive popularno nazvanim „gumno“ postavljena je svijetleća jelka visine 6 metara, a posebna dekoracija planirana je i na objektima u ovom dijelu grada.

„Služba za održavanje javne rasvjete radi punim kapacitetima čak i vikendom, na način što se pored postavljenih novih novogodišnjih dekorativnih elemenata održava i postojeća mreža javne rasvjete. Naša procjena je da ce u narednih 10 dana sve što je dostavljeno od novih ukrasa biti postavljeno i pušteno u rad“, rekao je direktor Komunalnog preduzeća Tivat, Tonko Lukšić.

Sve službe Komunalnog društva za vrijeme novogodišnjih praznika biće aktivne, a uvedena će biti i posebna dvadesetčetvorosatna dežurstva za pojedine službe, a sve sa ciljem što kvalitetnijeg praćenja svih planiranih prazničnih događanja.

Opština Tivat je ove godine u svrhu ukrašavanja grada izdvojila 69.000 eura, što je dugoročna investicija, budući da su ukrasi namjenski izrađivani za određene gradske lokacije i konkretne objekte i pozicije, a sa ciljem da Tivat bude prepoznat kao nova praznična (zimska) destinacija.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније