Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I. P. ]

22. 12. 2016. 08:59   >>  08:36 1

VAŽAN JUBILEJ

CETI obilježio 20 godina postojanja

Centar za ekotoksikološka ispitivanja (CETI) obilježio je 20 godina postojanja.

 

CETI je već 20 godina institucija prepoznata u regionu i šire po stručnosti i pouzdanosti analiza.

"Centar je za sve ove godine uspio da opravda povjerenje, stekne i zadrži status pouzdanog partnera institucijama u Crnoj Gori i šire, kao i da bude jedan od najznačajnijih faktora u oblastima životne sredine i bezbjednosti hrane", saopšteno je iz te institucije.

Na proslavi su se zvanicama obratili ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, izvršna direktorica CETI Nada Medenica i predsjednica Odbora direktora CETI Ana Mišurović.

Među gostima su, kako je saopšteno, prisustvovali mnogi zvaničnici iz državnih institucija, univerziteta, poslovnih zajednica i partnera, kao i prijatelja CETI.

"U okviru programa pročitani su pozdravni telegrami predsjednika Vlade i predsjednika Crne Gore, kao i zvaničnika iz Međunarodne agencije za atomsku energiju. Prikazan je i film o 20 godina funkcionisanja Centra, a ceremoniju su uljepšali nastupi mališana iz hora škole za muzičke talente 'Andre Navarra' i mladog talentovanog gitariste Vedrana Galičića", naveli su iz CETI-ja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније