Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila R.B.

25. 12. 2016. 20:01   >>  19:38

KONJIČKI KLUB

"Praznična bajka" za najmlađe članove

Danas je u organizaciji Sportskog konjičkog kluba Budućnost održan, sada već tradicionalni, novogodišnji program koji je prvenstveno namijenjen djeci sa smetnjama i teškoćama u razvoju i korisnicima hiporehabilitacionih tretmana u toj školi.

Ovogodišnja tematska manifestacija nosila je naziv “Praznična bajka“, u kojoj su učestvovali terapeuti, a inspirisana je upravo bajkama koje djeci pomažu da prepoznaju i razviju istinske vrijednosti poput prijateljstva, odanosti i hrabrosti. 

"One razvijaju kreativnost i maštu, ali prije svega jačaju sigurnost kod djece, jer uvijek nose pozitivnu poruku, što omogućava djetetu da se sa optimizmom nosi sa raznim situacijama. Zato smo se danas potrudili da im još malo približimo svijet bajki. Cilj nam je da kroz ovakva zajednička druženja i aktivnosti u našem klubu podstičemo socijalnu inkluziju, koristeći najljepše osobine djece, a to su iskrenost i otvorenost i da im pomognemo da od najranijeg djetinjstva razviju socijalno prihvatljive vještine ponašanja i odnosa prema djeci sa smetnjama u razvoju", kazali su iz SKK Budućnost.

Učesnici današnjeg programa su bili sjajna grupa “Cirkus Bosko” Škole žongliranja iz Don Bosko Centra koji su djeci pokazili svoje vještine koje stiču upornošću, a aktivnosti koje oni sprovode sa djecom u svom centru. 

"Sa nama je bio i veliki prijatelj kluba Žarko Žabac koji je, kao i uvijek, napravio sjajnu atmosferu. Takođe, naši drugari iz Resursnog Centra 1. Jun imali su svoj nastup, nakon kojih smo mogli vidjeti i Big bubble show", kazali su iz konjičkog kluba.

Na samom kraju nastupali su đaci VI a razreda osnovne škole Štampar Makarije, kao i članovi školice jahanja ovog kluba, koji su pjesmom pozvali Djeda Mraza da u svojim kočijama dođe i svoj djeci podijeli novogodišnje paketice.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније