Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila R.B.

07. 01. 2017. 12:21 >> 11:57

STRUJA UZROK

Cetinje bez vode do daljnjeg

Potrošači sa Cetinja biće bez vode do otklanjanja kvara na elektro mreži sa koje se napajaju crpne stanice u Podgoru i Višnjici, saopšteno je Radio Cetinju iz gradskog Vodovoda.

''Gotovo cjelodnevne jučerašnje probleme u snabdijevanju električnom energijom naših pumpnih postrojenja u Podgoru, zbog kojih nije bilo moguće vršiti pumpanje vode sa ovog vodoizvorišta, isti se nastavljaju i dalje, tako da je od jutros u 2 časa, opet došlo do prekida u snabdijevanju strujom i do ovog trenutka nije još popravljen kvar, tako da nismo u mogućnosti vršiti pumpanje vode sa naših postrojenja u Podgoru i Višnjici. Kako u kontaktu sa odgovornima iz Elektroprivrede Crne Gore nijesmo dobili informaciju kada će doći do stabilizacije stanja, a da se grad snabdijeva vodom iz postojećih rezervi u bazenima koje su zbog nastale situacije dovedene na minimum, prinuđeni smo da uvedemo dnevnu obustavu u isporuci vode u vremenu od 11 časova do normalizacije sa snabdijevanjem električnom energijom naših crpnih postrojenja i uspostavljanja normalnog dotoka vode u gradske distributivne rezervoare'', saopšteno je iz Vodovoda.

Iz tog preduzeća su saopštili da su prinuđeni da narednih nekoliko dana uvedu noćne obustave u isporuci vode gradu, kao i da postoji mogućnost daljih dnevnih obustava do stabilizacije stanja sa snabdijevanjem električnom energijom na crpnim stanicama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније