Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Radio Tivat [ Objavila R.B. ]

12. 01. 2017. 18:15   >>  18:11

U TIVTU

Zamijenili 417 zaleđenih vodomjera

Niske temperature posljednih dana donijele su probleme mnogim Tivćanima zbog zaleđenih vodomjera i vodovodnih instalacija. Ekipe Vodovoda i kanalizacije od subote do danas zamjenile su ukupno 417 zaleđenih vododomjera što je do sada u Tivtu nezabilježeno.

Samo juče, radnici su skinuli zalađene i postavili novih 82. Dešavalo se, kako su ranije saopštili iz Vododvoda, da se tokom zime zbog zamrzavanja zamijeni po par vodomjera.

Pored toga, radnici su otklanjali i kvarove na mreži pa su ekipe do sada imale dvadesetak intervencija po tom osnovu.

Na terenu je i dalje pet ekipa, a prema riječima direktora Alena Krivokapića, u saniranje problema uključeni su i inkasanti koji obilaze teren i bilježe curenje i zatvaraju ventile tamo gdje trenutno niko ne boravi, posebno na području Krašića. Kad se obave zamjene i popravke po prijavama, ekipe će taj posao nastaviti i u vikend kućama, naveo je Krivokapić istakavši da je dio vodomjera proslijeđen na baždarenje.

Troškove zamjene vodomjera, koji koštaju od 16 - 25 eura, koji snosi Vodovod, a kolika će biti ukupna šteta znaće se nakon kompletne zamjene zamjene, odnosno kad se utvrdi koliko će se vodomjera moći popraviti i koji je stepen oštećenja, objasnio je Krivokapić.

Iz Vodovoda apeluju na građane da zaštite vodomjere i instalacije kako bi spriječili zaleđivanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније