Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila R.B.

12. 01. 2017. 20:05 >> 19:42

UPOZORENJE NPCG

Opasno hodati po zaleđenom jezeru

Nacionalni parkovi Crne Gore (NPCG) apelovali su danas na sve građane da ne hodaju po zaleđenim vodenim površinama kako bi se izbjegle neželjene posljedice.

U saopštenju NPCG se navodi da je usljed veoma niskih temperatura priobalje Skadarskog jezera zaleđeno.

"S tim u vezi, apelujemo na sve građane, posebno na mještane, da se suzdrže od hodanja po zaleđenim površinama jer u svakom trenutku može doći do neželjenih posljedica po njihov život i zdravlje“, kaže se u saopštenju NPCG.

Oni su zamolili sve posjetioce i ostalih nacionalnih parkova da se suzdrže od hodanja po zaleđenim vodenim površinama kako bi se izbjegle eventualne neželjene posljedice, prenijela je Mina. 

Koliko ovo upozorenje ima smisla, potvrđuju fotografije nikšićkog jezera Krupac, objavljene na portalu Onogošt.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније