Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

13. 01. 2017. 14:33   >>  16:00

U KOLAŠINU

Škola skijanja za đake iz Bijelog Polja

Sedmodnevna škola skijanja za trideset učenika bjelopoljskih osnovnih i srednjih škola počela je sa radom na Jezerinama, na skijalištima Ski centra "Kolašin 1450".

Obuku vode instruktori skijanja iz Bijelog Polja koji posjeduju međunarodnu licencu. Jedan od njih, Suad Gušmirović, kazao je Radiju Crne Gore da su svi polaznici smješteni u kolašinskom Pansionu, odakle imaju organizvon prevoz do skijališta.

"Iako imaju na raspolagnju šestosjed, kvalitetno uređene staze sa dosta snijega, te 25 kilometara ostalih staza, mladi skijaši koriste ono što je planom škole predviđeno. Obuka se izvodi na uređenom ski-poligonu koji podrazumijeva korišćenje ski-lifta", kaže Gušmirović.

Među skijašima je petnaest početnika i isto toliko starijih učenika, koji su već spremni za takmičenje. Sa njima radi izuzetno kvalitetan tim instruktora.

"Škola radi u tri faze, tako da je planom previđeno da se za koji dan početnici na skijama spuste niz, za njih, pripremljene staze", kaže Gušmirović i ističe da će ukoliko bude interesovanja, škola skijanja nastaviti sa radom.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније