Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.M.Lj.

15. 01. 2017. 19:53 >> 19:29

RUKA PRIJATELJSTVA

Pomogli 357 porodica

Oko 357 porodica dobilo je pomoć Fondacije Ruka Prijateljstva tokom zimskih dana.Oni u utorak, 17. januara organizuju druženje u Podgorici gdje će podijeliti još 85 paketića djeci koja dođu u igraonicu Zujalica u TC Bazar.

 

Već treću godinu zaredom siromašnoj djeci podijelili su obuću, odjeću,školski pribor, sredstva za higijenu, novogodišnje I Božićne paketiće.

Projekat je realizovan u Kotoru, Bijelom Polju, Beranmama, Pljevljima, Nikšiću, Danilovgradu I Podgorici u saradnji sa Skupštinom i Glavnim gradom.

“U saradnj sa diječijom igraonicom Zujalica koja se nalazi u tržnom centru Bazar i NVO IHTUS, planiramo da organizujemo, povodom novogodišnjih i božićnih praznika dječije druženje pod nazivom Bez predrasuda i diskriminacije, koje će se održati u utorak u 11 časova. U toku dječijeg druženja podjelićemo oko 85 paketića koliko očekujemo dijece”, navodi se u saopštenju.

NVO Fondaciju Ruka prijateljstva osnovali su bivši štićenici  Doma za nezbrinutu djecu Bijela.

“Shodno iskustvu koje smo mi imali i shodno tome da smo pripadnici manjinske Romske populacije, odlučili smo da pomognemo našoj populaciji u obrazovanju, i da pomognemo u obezbjeđivanju osnovnih uslova za život”, saopštili sui z Fondacije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније