Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila R.B.

16. 01. 2017. 17:25 >> 17:04
5

LEKOVIĆ REAGUJE

"SDT potvrdilo moje konstatacije"

Autor emisije "Okvir" Zoran Lerković kazao je da današnja informacija Specijalnog državnog tužilaštva potvrđuje ono što je on konstatovao u sinoćnjoj emisiji, a to je da je Specijalni državni tužilac u emisiji "Načisto" kazao da je oružje uništeno na granici Srbije i Albanije. U "Okviru" se govorilo na temu aktuelnih dešavanja povodom događanja na dan izbora, 16. oktobra.

Podsjetimo, iz SDT su danas saopštili kako su netačne Lekovićeve tvrdnje "da je Glavni specijalni tužilac ranije izjavio da je oružje, koje se odnosi na ovaj predmet, uništeno na teritoriji Republike Srbije".

Leković, u svom reagovanju navodi da upravo saopštenje Specijalnog državnog tužilaštva potvrđuje ono što je konstatovao u emisiji "Okvir", a to je da je SDT u emisiji "Načisto" kazao da je oružje uništeno na granici Srbije i Albanije. 

"Ja sam konstatovao da se Srbija formalno - pravno ne graniči sa Albanijom, pa pitam Tužilaštvo da me upozna ukoliko sam neznaven: Da li je to bio lapsus gospodina Katnića ne znam, ali geografija je nepobitna. Dakle, imajući u vidu da je Crna Gora priznala Kosovo kao nezavisnu državu, Srbija se ne graniči sa Albanijom, samim tim ni oružje nije moglo biti uništeno na granici Srbije i Albanije, već vjerovatno Srbije i Kosova", zaključio je Leković.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније