Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.M.Lj.

17. 01. 2017. 10:03 >> 09:40

POZIV ZA ZAINTERESOVANE

ILC Tuzi organizuje dobrovoljno davanje krvi

Internacionalni naučni centar - ILC Tuzi, 19. i 20. januara 2017. godine od 9 sati, organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi koja će se održati u Centru za transfuziju krvi KC Crne Gore u Podgorici.

 

“U okviru svojih aktivnosti odlučili smo da se usljed nedostatka ove najvrijednije tekućine uključimo u rješavanje i ovog problema, tako da će naši članovi u četvrtak i petak dati krv”, saopšteno je iz ILC Tuzi.

Oni pozivaju zainteresovane da učestvuju u akciji.

“Takođe pozivamo sve one koji su spremni da učestvuju u ovoj akciji da nam se pridruže i na taj način pokažemo na djelu svoju humansot, jer sigurni smo da svi znamo da na ovaj način učestvujemo u spasavanju nečijeg života”, navodi se u saopštenju.

Broj telefona na koji se mogu javiti svi zainteresovani koji žele učestvovati u akciji dobrovoljnog davanja krvi: 069828550. Za sve koji se jave, bićže obezbijeđen besplatan prevoz. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније