Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila R.B.

18. 01. 2017. 18:47 >> 18:24
1

SMETOVI DO 2 METRA

Golijska sela i dalje zavijana

Nekoliko sela u Goliji i dalje je zavijano, a mještani su još jednom uputili apel da se pristupni putevi očiste kako bi mogli normalno da dolaze do svojih kuća.

"Nijesu se ispunila nadanja da će putevi napokon biti prohodni. Iako smo dobili uvjeravanja da će u ponedjeljak doći mehanizacija, to se nije desilo ni danas. Dok ne vidimo svojim očima, na obećanja se izgleda ne možemo osloniti", izrazio je nezadovoljstvo jedan od mještana Višnjića Dola i dodao da je situacija ista u selima Javljenu, Gosliću i Selini.

Problem, prema riječima stanovnika, traje duže od 15 dana, kada je napadao veliki snijeg u tom dijelu nikšićke opštine.

U ime svih mještana, sagovornik portala Onogost.me pozvao je nadležne da im pruže ruku pomoći.

"Samo želimo normalno doći i otići do svojih kuća, kao ostali građani ove države. Da ne moramo praviti prtine i probijati smetove kao prije pedeset godina", kaže mještanin.

Direktor nikšićkog Komunalnog preduzeća Miodrag Muratović kaže da će sjutra biti očišćeni pristupni putevi do golijskih sela.

"Angažovali smo privatnika, koji će sjutra u 8 sati krenuti za Goliju. Riječ je o vertikalnim, nepristupačnim i makadamskim putevima, zbog čijih karakteristika smo se odlučili na taj korak", rekao je Muratović.

Sela u golijskom kraju do kojih vode pristupni putevi zavijana su od početka godine, a mećave stvaraju smetove i do dva metra na pojedinim mjestima.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније