Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

27. 01. 2017. 19:43 >> 19:24
2

UDRUŽENI MEDIJI

Nastavljamo sa prikupljanjem novca

Nakon što je prikupljeno 200.000 eura potrebnih za liječenje djevojčice Selene Mandić, crnogorski mediji nastavljaju sa humanitarnim akcijama.

Medijski radnici su danas učestvovali u humanitarnoj akciji "Mediji za Selenu" koju je predložila naša kuća, u kojoj su slali SMS poruke na donatorski broj otvoren za liječenje trogodišnje Selene.

Čitava svota potrebna za njeno liječenje donirana je za samo 48 sati. Selena i njena porodica sada ojačani dobrim željama svih nastavljaju svoju borbu, a nastavljaju je i ujedinjeni mediji.

Od danas, zajedno, radimo na prvom crnogorskom Teletonu - akciji u kojoj ćemo u jedan fond prikupititi novac za liječenje što većeg broja naše djece koja se bore sa kancerom i moraju da se liječe u inostranstvu, a Fond zdravstva, iz bilo kog razloga, ne pokriva troškove.

Velika akcija planira se za 13. februar.

Poznate ličnosti - sportisti i sportiskinje, pjevači i pjevačiće, glumci, razgovaraće telefonom sa svima koji pozovu Teleton broj, a novac ide u fond 'Budi human'. Tu će se sliti i sve SMS poruke koje budete slali na 145543 sa opcijom 4, koja će biti aktivna narednih dana.

Pozivamo kompanije i institucije da se pridruže donacijama, kao i mrežu volontera koja svih ovih mjeseci pokazuje čitavoj zemlji što znače solidarnost i humanost.

Televizije će, ujedinjeno i istovremeno, prenositi taj događaj.

Budite dio prvog crnogorskog Teletona, za svu našu djecu koja se bore sa kancerom.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније