Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

11. 06. 2013. 09:36 >> 10:01
5

STRAHUJE ZA SEBE

Fejzić napustio Crnu Goru

Rožajac Muharem Fejzić, koji je nedavno, nakon što je javno progovorio o prekograničnom švercu cigareta, kidnapovan i pronađen na Kosovu, kao što je i najavio, napustio je Crnu Goru iz straha za ličnu sigurnost.

"Nema mi druge. Moram sa porodicom da bježim u Srbiju ili u Makedoniju", kazao je beogradskim "Novostima" Fejzić, koji tvrdi da od policije ne smije da govori za novine, jer mu je to zabranjeno.

On nije mogao da objasni po kom osnovu mu je policija to zabranila, ali se, kako je rekao, "za svaki slučaj drži dogovorenog“.

"Isključio je telefone jer mu kriminalci i dalje prijete. Iz policije nas, iako su obećali punu bezbjednost, ne obilaze. Bili su samo jednom otkako je Muharem doveden iz Peći gdje je svirepo mučen", kazao je Muharemov otac Hakija.

On se zapitao i "je li ovo država za koju smo se borili". 

Muharem Fejzić je posljednjih dana više puta davao izjave u policiji o otmici, ali počinioci još nijesu identifikovani. Bio je podvrgnut i poligrafu koji je potvrdio njegove navode.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније