Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

05. 02. 2017. 20:10   >>  19:45 1

NAŠ KOLEGA

Umro sportski novinar Božidar Karadžić

Sportski novinar Božidar Karadžić, koji je radnu karijeru u Televiziji Crne Gore završio prije četiri godine, preminuo je danas, u 66. godini.

Karadžić, za tri decenije koliko je proveo u našoj medijskoj kući, ostavio je neizbrisiv trag.

Božidar Karadžić je bio novinar pune tri decenije u Sportskom programu Televizije Crne Gore. Tokom čitavog radnog vijeka, isticao se profesionalnim odnosom prema obavezama, pokazujući da u novinarstvu nema malih i velikih tema.

U novinarstvo je ušao nakon što se bavio košarkom i odbojkom, tako da je mogao, na pravi način, da sagleda sve značajne detalje sa sportskih terena i približi ih gledaocima.

Bio je objektivan reporter i veoma omiljen među kolegama i sportistima.

Božidar Karadžić biće sahranjen u utorak, u Petnjici kod Šavnika.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније