Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.M.Lj.

23. 02. 2017. 09:14 >> 08:49

UNDP

"Osvoji zeleno ljetovanje u CG"

Danas je u Beogradu počeo 39. Međunarodni sajam turizma - najveći turistički događaj u Srbiji i centralna turistička manifestacija u regionu, koji traje do 26. februara. Crna Gora je zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma, a u okviru zelene crnogorske turističke ponude, Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) će predstaviti inovativni projekat Razvoj niskokarbonskog turizma.

UNDP je u saradnji sa prijateljima projekta pripremio brojne vrijedne nagrade, a svi koji doniraju  najmanje 1 euro za održive projekte u Crnoj Gori – potencijalni su dobitnici.

“Učestvovanje u nagradnoj igri je jednostavno. Potrebno je da posjetite web site projekta na adresi  www.izracunajco2.me  i donirate za jedan od održivih projekata u Crnoj Gori po svom izboru, ili da to učinite prilikom posjete crnogorskom štandu u Beogradu”, navodi se u saopštenju.

Glavna nagrada je  ljetovanje u hotelu Slovenska plaža, 7 dana za dvoje na bazi polupansiona.

“Ostale nagrade:

b) 1 x produženi vikend za dvoje u Eco resort-u Klinci i tura ,,Feel and taste Luštica’’- obilazak crkvi i degustacija domaće hrane;

v) 1 x produženi vikend sa školom kuvanja za dvoje u hotelu Residence, Bečići;

g) 1 x produženi vikend za dvoje u apartmanu Utjeha, Bar;

d) 1 x produženi vikend za dvoje u hotelu Lighthouse, Herceg Novi;

đ) 1 x produženi vikend za dvoje u etno selu Izlazak u Plužinama, uključujući rafting Tarom i krstarenje Pivskim jezerom;

e) 1 x vikend aranžman za dvoje u Nacionalnom parku Lovćen (jahačka tura, avanturistički park i biciklistička tura), poklon Agencije Explorer;

ž) 10 x Montenegro tourist card, kojom ostvarujete popuste na brojne usluge širom Crne Gore”, kazali su u saopštenju.

Projekat ,,Razvoj niskokarbonskog turizma u Crnoj Gori’’ je vrijedne nagrade obezbijedio u saradnji sa partnerima kako bi podstakli odgovorno ponašanje prema prirodi, jačajući svijest i uvažavanje koncepta zaštite životne sredine u turizmu, i podržali izbor hotela, prevoza i turističkih atrakcija koje učestvuju u programu ekoloških promjena.

“Nagradna igra je još jedan važan vid podrške našem dobrovoljnom programu smanjenja karbonskog otiska u turizmu, koji pomaže obnovu ekosistema i čuva ono što je jedinstveno u Crnoj Gori. Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva fizička lica koja pročitaju ovaj oglas i žele da učestvuju u nagradnoj igri prihvatajući objavljena pravila”, navodi se u saopštenju.

Program Ujedinjenih nacija za razvoj  i Ministarstvo održivog razvoja i turizma zajedno realizuju inovativni projekat ,,Razvoj niskokarbonskog turizma u Crnoj Gori’’ koji finansira Globalni fond za životnu sredinu.

“Novac koji se prikupi dobrovoljnim donacijama online ili preko donatorske kutije postavljene na Sajmu turizma u Beogradu, uplaćuje se na zaseban račun Privredne komore Crne Gore, namijenjen podršci održivim turističkim projektima u Crnoj Gori”, kazali su iz UNDP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније