Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

23. 02. 2017. 23:28   >>  23:05 1

U BUDVI I PETROVCU

Osnovcima predstavili rad sa konjima i psima

Uprava policije organizovala je juče u dvije osnovne škole u Budvi i Petrovcu edukativno–preventivne akcije "Prijateljstvo, a ne nasilje".

Akciju su realizovali službenici Uprave policije MUP-a, Odsjeka za prevenciju i rad policije u zajednici, zajedno sa službenicima Tima policije na konjima i Tima za obuku vodiča i dresuru službenih pasa.

Učenicima Osnovne škole „Stefan Mitrov Ljubiša“ u Budvi i Osnovne škole „Mirko Srzentić“ u Petrovcu prezentovan je rad ta dva tima. Kako je saopšteno iz Uprave policije, prezentovan je rad policijskih službenika sa službenim konjima i psima, oprema, kao i praktični rada oba tima. Učestvovalo je 1.400 učenika.

"Učenici su pokazali veliko interesovanje za ovu edukativno – preventivnu akciju prilikom razgledanja opreme kojom raspolaže jedinica, te su im službenici policije omogućili neposredni kontakt sa službenim konjima i psima", saopšteno je iz Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније