Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: F.R. [ Mina ]

26. 02. 2017. 17:19 >> 16:56

UDRUŽENJE RODITELJI

I naredne sedmice radionice za djecu

Razvojni centar udruženja Roditelji naredne sedmice organizovaće dvije edukativno-kreativne radionice namijenjene djeci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, u toku kojih će osnovci učiti o gradskim pticama, a mlađi praviti sami svoje igračke.

Kako je saopšteno iz udruženja Roditelji, besplatne radionice biće održane u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra, u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici.

Navodi se da je, zbog ograničenog broja mjesta, obavezno prijavljivanje na mejl adresu igrackoteka@t-com.me, broj telefona 020 22 10 00 ili u inboks Fejsbuk stranice Igračkoteka i Razvojni centar.

Iz udruženja su najavili da u utorak u 19 sati počinje radionica Gradske ptice Crne Gore, još jedna edukativna radionica koju organizuju u saradnji sa Centrom za zaštitu i proučavanje ptica.

„Djeca će imati priliku da saznaju koje ptice mogu vidjeti na putu od kuće do škole. Tokom radionice će, u razgovoru sa biološkinjom Marijom Stanišić, saznati više o tome kako žive i zašto su važne, kao i mnoge druge zanimljivosti“, objasnili su iz udruženja Roditelji.

Mogućnost prijavljivanja, kako su naveli, imaju djeca od sedam do 14 godina, a broj mjesta ograničen je na 20.

Iz udruženja su saopštili da će u četvrtak u 19 sati biti organizovana još jedna radionica Spretne ručice, koju vodi Dijana Jovićević.

Cilj radionice je, kako su kazali, da pomogne djeci da sama naprave igračke od stvari i predmeta koje imamo u kući.

„Na radionici će djeca praviti igračke uz pomoć papira, bojica, makaza i ljepila. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od četiri do šest godina, a broj mjesta je ograničen na 20“, kaže se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније