Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mina-business [ Objavio: O.Z. ]

05. 03. 2017. 23:37   >>  23:11 1

PODGORICA

Internacionalni salon vina 17. marta

Internacionalni salon vina Monte Vino 2017, na kojem će se predstaviti više od 140 vinarija i destilerija, biće 17. i 18. marta održan u hotelu Hilton Podgorica.

Manifestaciju organizuje Nacionalno udruženje sommeliera Crne Gore pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja i u saradnji sa Glavnim gradom Podgorica, Vinskom akademijom i Generali osiguranjem Montenegro, a otvoriće je potpredsjednik Vlade, Milutin Simović.

Na ovogodišnjem salonu Monte Vino 2017 predstaviće se više od 140 vinarija i destilerija iz 16 država svijeta, što potvrđuje da je to najprestižnija i najveća vinska manifestacija u Crnoj Gori.

„Salon vina posjetiocima omogućava da se upoznaju sa svim svjetskim novitetima i aktuelnostima vezanim za vina i alkoholna pića i na jednom mjestu dožive jedinstven hedonistički ugodjaj. Na salonu će biti i premijerno predstavljeno 20-ak novih etiketa“, kazali su predstavnici organizatora.

Na ovogodišnjem salonu posjetioci će biti u prilici da degustiraju više od 550 vinskih etiketa, 40 vrhunskih alkoholnih etiketa i aktivno učestvuju na desetak različitih predavanja i radionica, na kojima će biti obrađene aktuelne teme vezane za vino i vinogradarstvo.

„Monte Vino 2017 pružiće posjetiocima priliku da se upoznaju sa desetak italijanskih vinarija koje se prvi put predstavljaju tržištu Crne Gore, da se na posebnom predavanju bliže upoznaju sa njihovim načinom proizvodnje vina, degustiraju ih i otkriju svoje favorite medju njima“, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније